Please enable JS
Egy inspiráló otthon, ahol átélheted a kreativitás szabadságát...

Ha már olvastál a MUSE alapítójáról, Mekis Daniról, akkor az iroda belső tere és design-ja nem okoz számodra meglepetést.

A közösségi iroda neve is azért lett magyar fordításban „MÚZSA”, mert Dani egy olyan közösségi teret szeretett volna létrehozni, ahol minden vállalkozó, freelancer inspirálódhat, megtalálhatja a maga múzsáját.

A Muse Közösségi Irodának nem csak belső galériája, konferencia szobája és frissen felújított, modern konyhája van, hanem a körútra nyíló hatalmas erkélye is, kilátással a Víghszínházra és a mindig pezsgő körútra.

Véleményünk szerint fontos, hol helyezkedik el az iroda, ahová akár nap mint nap bejársz. A körúton számos étterem, kávézó könnyíti meg a dolgod, ha épp megéhezel vagy egy kis koffein-tuningra vágysz.
 Az iroda belső berendezése és felosztása mellett azonban a kemény magról is tudnod kell néhány dolgot.
 Irodánkban dolgozhatsz egyedül, csendes magányodban,- de ha társaságra vágysz, nem kell félned, mi szórakoztatunk. Amit kifejezetten szeretünk a csapatban, hogy mindenki meg akarja ismerni a másikat. És nem, nem csak felszínesen, hanem igazán. Gyakran előfordul, hogy a csapat tagjai egymásnak munkát is adnak, vagy segítenek egymásnak az adott szakterületen előrébb jutni.
Igazából olyanok vagyunk mint egy nagy család, nagy kapcsolati hálóval, akik a munkát is csak módjával viszik túlzásba. :)

Most pedig olvasd el azt a három legütősebb érvet, ami a MUSE mellett szól:
  • Erkély
    A Muse Coworking-nek nemcsak belső galériája, konferencia szobája és frissen felújított, modern konyhája van, hanem a körútra nyíló hatalmas erkélye is, kilátással a Vígh- színházra és a mindig pezsgő körútra.
  • Inspiráló közeg
    Az alapítónknak, Daninak a Muse megalkotásánál a legfőbb célja az volt, hogy egy olyan közösségi irodát hozzon létre, ahol mindenki megtalálhatja a múzsáját, ahová az ember szívesen jár be, mert már az irodának a hangulata, díszletei, berendezése is alkotásra ösztönzi.
  • Összetartó és egymást segítő közösség
    Végül, de nem utolsó sorban sorakoztatom fel, harmadik érvként a Mi közösségi irodánkban található összetartó, egymást segítő közösséget. Hisszük azt, hogy egy helyet nem csak a logoja, az épülete vagy a designja tesz azzá, ami, hanem az ott dolgozó emberek.