Please enable JS
Siófokon születettem, majd akkor költözötem fel Budapestre, amikor felvettek a BME-re.

Mindig is mertem nagyot álmodni és soha nem féltem attól, hogy olyat csináljak ami letér a megszokott, már jól kitaposott útról. Olyan középiskolába jártam ahol a tanárok és diáktársaim is kinevették, amiért egyáltalán jelentkeztem a vágyott egyetemre.
Azóta már rég megvan a diplomám, diákéveim alatt pedig három startupot alapítottam.
Villamosmérnök alap- és mesterszakos diplomám van. Zenét szerzek színdarabokhoz, filmekhez, trailerekhez. Saját alkalmazásokat fejlesztek az összes palettán lévő Apple termékre: órákra, Ipad-ekre, számítógépekre, mobilokra. Emelett webdesignnal, UX-szel, UI-al is folgalkozom és építem a coworking irodában a közösséget.

Mindig is a szabadságvágy, az alkotás öröme és a maximalizmus hajtott.
Gyerekkoromban sok számítógépes játékkal játszottam, de mindig találtam bennük olyan dolgot, ami működhetne másképp is, jobban is vagy lehetne esztétikusabb és gyorsabb, ezért elkezdtem sajátokat fejleszteni magamnak és a barátaimnak.
Ugyanez volt a helyzet a társasjátékokkal is. Ha nem találtam kedvemre valót, akkor fogtam egy papírt, kivágtam belőle a formát, megrajzoltam egy újat és saját szabályokat hoztam.
Egyetem után egy év álláskeresés és home office-ban való dolgozás után csináltam egy coworking irodát. Megszeretettem volna osztani másokkal a napjaimat. Unalmasnak tartottam azt, hogy az otthonról dogozás egy idő után átvált otthon üléssé, nem beszélve az inspiráló és kreatív környezet és közösség hiányáról.
Nem találtam olyan közösségi irodát, ami olyan lett volna, amilyet elképzeltem, ezért csináltam egyet.

A Muse Coworking 2018. decemberében volt egy éve, hogy megnyílt.
Ezt megelőzte egy év tervezgetés, fejújítás és berendezés. Minden egyes apró kis részletet én terveztem édesapámmal és szerveztem a bútoroktól a falak színén keresztül a vezetékek beszereléséig és a logóig. A célom az volt, hogy összekössem a kreatív embereket. Egy inspiráló közösséget és közeget szerettem volna adni, ahol lehet az inspirátora midenkinek más, de mégis egy családias helyen vagyunk, ezért lett az iroda neve MUSE. Nálunk nagyon fontos az, hogy jól érezzék magukat a munkatársak, illetve olyan új tagok csatlakozzanak, akik beleillenek a közösségbe. Minden egyes nap benn vagyok nyitástól zárásig. Én vagyok az első aki érkezik és az utolsó aki távozik.

A MUSE ad otthont például a She.hu, grafikusok, üzletfejlesztők, designerek, logótervezők, SEO-szakértők, UX-esek, UI-osok, egy faműves csapat, egy projetkemedzser és egy fejlesztő munkavégzésének is, akit gasztropápának nevezünk, mert a jófejesen kocka megjelenése mellett az ételekhez is nagyon-nagyon ért.
Állandó tagjaink mellett pedig igyekszünk rendszeresen workshopokat és meetingeket szervezni. :)