Kezdj köztünk új életet az Armageddon után!

Kezdj köztünk új életet az Armageddon után!

Az utóbbi idők legjobb híre, hogy a vidéki városok után Budapest is fellélegezhet a karantén – tényleges és átvitt értelemben vett – oxigénhiányos állapotából. Mert bármilyen jó is a home office, egy idő után elfogy a levegő a négy fal között, egyre szorít a tér és szűkül a tudat. Ha ezeket a tüneteket tapasztalod magadon, ne a háziorvoshoz rohanj COVID tesztért; inkább gyere a MUSE-ba, ahol inspiráló környezetben, igazi, 3D-s emberek között töltekezhetsz és koncentrálhatsz a munkádra.

Ingereket! Sokat!

Akik a MUSE-t választják munkájuk helyszínéül, többségében olyan kreatív, alkotó freelancerek, akik szomjazzák a külső ingereket (nem, a gyerekordítás nem számít), az új tapasztalatokat, az agytekervényeket beindító beszélgetéseket – amikből valljuk be, az utóbbi időben nem sok jutott. Ha elcsigázottnak, kedvetlennek, vagy motiválatlannak érzed magad, az nagy valószínűséggel az ingerszegény környezetnek köszönhető és ez is azt jelzi: ideje kimozdulni!

Közösségben az erő

Vannak, akiknek munkáját, így megélhetését nem ingatta meg a válság, azonban nem mindenki ilyen szerencsés. Az elmúlt hetek krízise sokaknak jelentett visszalépést és vannak, akiket konkrétan visszadobott a start mezőre. Ne ülj otthon arra várva, hogy újra hatost dobj – nálunk akár váratlan lehetőségek is megtalálhatnak, valamint olyan szakmai és emberi kapcsolatokra tehetsz szert, akik nem csupán tudásukkal, hanem jó szóval is támogatni tudnak abban, hogy újraépítsd magad.

Együtt, mégis biztonságban

Izgatottan várjuk, hogy újra együtt tölthessük a dolgos hétköznapokat és annak érdekében, hogy ez így is maradjon, mi megtesszük a kellő óvintézkedéseket a nálunk dolgozók egészsége érdekében és Téged is arra kérünk, hogy bármilyen gyanús tünet esetén inkább maradj otthon. A bejáratnál érintésmentes, szenzoros kézfertőtlenítő fogad mindenkit, illetve a klímaberendezésekbe épített légszűrő gondoskodik a friss levegőről. Az íróasztalok egymástól kellő távolságban, szellősen helyezkednek el, így a tumultustól sem kell tartanod.

Minden feltétel adott a kényelmes, nyugodt, jó hangulatú és biztonságos munkavégzéshez – már csak Te hiányzol!