Home office-ban csak a depresszió lesz a társaságod

Home office-ban csak a depresszió lesz a társaságod

Otthonról dolgozni a legnagyobb királyság(nak tűnik)! Egészen addig, amíg bérletet nem vált nálad a depresszió és szép lassan helyetted kezdi el nyomkodni a klaviatúrát. Inkább kapd fel a laptopod és foglalj Te is egy széket a MUSE Coworking irodába – nálunk tuti találsz jobb társaságot magadnak!

A Covid márciusi megjelenése óta hatalmas figyelmet fordítunk egészségünk megőrzésére: szedjük a vitaminokat, hordjuk a maszkokat, fertőtlenítünk orrba-szájba és bezárkózunk a négy fal közé a laptopunkkal, ráfordítva a kulcsot nem csak a legfőbb ellenségre, hanem az egész világra. Valljuk be, titkon még örültünk is ennek a néhány hónap potya home office-nak.

Azonban most kezdjük felfedezni a csillogó érem másik oldalát és szembesülünk az elmagányosodással, a motiválatlansággal és gyengébb vagy erősebb depressziós tünetekkel

– állítja a szakértő, Diaconescu Gabriella.

Hiszen nem csupán egzisztenciálisan, hanem érzelmileg is nagy terhet ró ránk a vírushelyzet, mellyel sokkal nehezebb egyedül megbirkózni, mint egy közösség tagjaként. A stressz és a szorongás nem talál kiutat, hanem bennünk ragad és ennek egyenes következménye a munkavégzés hatékonyságának csökkenése. Ez gyűrűzik tovább bűntudatba az egyre csak szaporodó feladatok láttán, végeredményben pedig akár alvászavarhoz és az említett depresszióhoz vezethet.

Ezért aztán ha szeretnéd, hogy mentális egészséged, valamint munkád is pozitív fordulatot vegyen, gyere és kezdj köztünk új életet, vagy találd meg az arany középutat és válts hibrid üzemmódba.

Mert nálunk a MUSE-ban akár néhány napra szóló Flexi bérletetis válthatsz, amit egy hónapos időintervallumon belül bármikor felhasználhatsz. Így amikor megérett a pizsamád egy mosásra, vagy csak szeretnél kimozdulni, más emberi lényekkel találkozni, akik talán még motiválnak is a munkádban, kivehetsz egy-egy szabadnapot az önkéntes száműzetésből és friss energiákkal felvértezve adhatod át magad a munkádnak.

De ha csak néhány órára lenne szükséged egy nyugodt és biztonságos helyre, ahol nem csörömpölnek körülötted kávéscsészéikkel a potenciális vírushordozók, akkor választahtod elszeparált tárgyalónkat is. A saját mosdóval és kávézósarokkal felszerelt helyiség tökéletes lehetőséget biztosít egy találkozóra az ügyfeleddel, vagy meetingre a kollégákkal, a lehető legminimálisabb idegenekkel való érintkezéssel, professzionális körülmények között.

Gyere és cseréld le a depressziót egy támogató, egymást segítő közösségre!