Szupercsapatok, gyertek a MUSE-ba!

Szupercsapatok, gyertek a MUSE-ba!

Ha Neked is van egy csapatod, de az elmúlt időszak bebizonyította, hogy a szupererőtök a személyes együttműködésben rejlik, akkor a Budapest szívében megbúvó MUSE közösségi iroda inspiráló közege tökéletes helyszín lesz az újrakezdéshez. Három különálló, fényárban úszó termünkben az idegenektől elszeparálva, biztonságos és nyugodt környezetben tapasztalhatjátok meg újra a közös munka örömét.

Agóra: 4-6 fő
Beach: 6-8 fő
Gallery: 8-10 fő

Belépéskor érintésmentes, szenzoros kézfertőtlenítő fogad, a szobákban pedig speciális légszűrővel ellátott klímaberendezés gondoskodik a folyamatos friss levegőről.

Kérdés esetén vagy foglalás esetén elértek minket emailben: info@musebudapest.com, vagy ide kattintva

És ha mindez még nem lenne elég indok, hogy miért lesz jobb Nektek a MUSE-ban, mint home office-ban, akkor olvassatok tovább!

2 hét vagy 1 nap?

Ugye, Nektek sem mindegy, hogy hetekig ültök egy projekten, mert a személyes jelenlét hiányában valahol mindig elcsúsznak a határidők – vagy fogjátok magatokat, kibéreltek egy irodai szobát 1-2 napra, ahol csúcssebességgel pontot tehettek a munka végére? Itt nem töri rátok senki percenként az ajtót, vagy csenget be a szomszéd valami halaszthatatlan kérdéssel – itt csak Ti vagytok a privát termetekben, ahol egymásra és a feladatotokra koncentrálhattok!

A lényeg a kommunikáció

Az online meeting room-ok, chat szobák nagyon jók – tűzoltásra! De hosszútávon idegörlő és kizökkentő, amikor valakinél a hang nem működik, a másiknál pedig akadozik a wifi. A metakommunikáció fontosságáról nem is beszélve, amikor elég csak ránézni a munkatársunk arcára és egyetlen gesztusa választ ad minden kérdésünkre. A reakciók gyorsak, hatékonyak és pontosak, tehát az egyenes út a sikerhez, amit pihenésképp megtűzdelhettek egy-egy jóleső, laza csevejjel és nevetéssel.

Munka 9-től fél 6-ig. Pont.

Nálunk a MUSE-ban rendelkezni fogtok valamivel, ami a Szent Grál csodájával ér fel, ez pedig nem más, mint a rendszer! Ha van egy lélektani eleje és vége az adott napnak, varázslatos módon abba minden aznapra kitűzött teendő belefér. Sőt, még egy jóhangulatú ebédre is jut idő a kollégákkal, erre a Szent Istán körűt forgataga bőséges választékot kínál. Így elkerülhetitek, hogy a 8 órás munkanap alattomosan 10-12 óra hosszára hízzon és belefolyjon az értékes estétekbe, amikor lehetőségetek lenne minőségi időt tölteni a családotokkal, vagy csak feltöltődnétek a következő nap kihívásaira.