3 érv ami a MUSE közösségi irodánk mellett szól

  1. Erkély

A Muse Coworking-nek nemcsak belső galériája, konferencia szobája és frissen felújított, modern konyhája van, hanem a körútra nyíló hatalmas erkélye is, kilátással a Vígh- színházra és a mindig pezsgő körútra.

Itt nemcsak Rómeót várhatjuk, hátha megszökött az egyik színdarabból a szabadúszóknak szerenádot adni, hanem a tavaszi napsütésben a gyönyörű kilátás és a friss, forró kávé illata a legjobb napindító, ami után nem lehet más a reggel, mint energikus és motiváló.

 

 

  1. Inspiráló közeg

Az alapítónknak,  Daninak a Muse megalkotásánál a legfőbb célja az volt, hogy egy olyan közösségi irodát hozzon létre, ahol mindenki megtalálhatja a múzsáját, ahová az ember szívesen jár be, mert már az irodának a hangulata, díszletei, berendezése is alkotásra ösztönzi.

Olyan mesebeli hely ez a belvárosban, ami egyszerre jelenti a freelancereknek  a nyugalom szigetét, a kreativitást és a flow állapotát is.

  1. Összetartó és egymást segítő közösség

 

Végül, de nem utolsó sorban sorakoztatom fel, harmadik érvként a Mi közösségi irodánkban található összetartó, egymást segítő közösséget.

Hisszük azt, hogy egy helyet nem csak a logoja, az épülete vagy a designja tesz azzá, ami, hanem az ott dolgozó emberek.

Nálunk a szabadúszók széles palettája képviselteti magát, fiatal egyetemisták első vállalkozásukon dolgozva, bloggerek, projektvezetők, designerek, grafikusok, fotósok és  szülők, akik imádják a gyerekeiket, de egy valódi oázis számukra ez a coworking iroda, ahol gyerekzsivaj nélkül, teljes nyugalomban át tudják adni magukat a munkafolyamatnak, majd stresszmentesen és energikusan térnek újra haza hozzájuk.

 

Olyan hely ez, ahol a különböző nézőpontokat mind értéknek látjuk, ahol mindenkinek megvan a maga munkatempója, stílusa, érdeklődési köre, de mégis elhatároztuk, hogy együtt és egymást mindenben segítve fejlődünk és erünk el újabb és újabb célokat.